A babád bőre imádni fogja: Pingo ökológiai eldobható pelenka

Nem akarsz bajlódni a mosipelussal, de lelkiismeretfurdalásod van, mert az eldobható pelenka a környezetet szennyezi?

Körülnézve a piacon nehezen találsz olyan eldobható pelenkát, amelyiknek ne kőolajszármazékok és farost lenne a legfontosabb összetevője – még abban az esetben sem lehetsz teljesen biztos a dolgodban, ha Eco, Bio, Natural vagy más jól hangzó címkét találsz a csomagolásán!

Ha a babád bőre érzékeny, akkor is van választásod

A Pingo ökológiai eldobható pelenka fejlesztőcsapata és a gyártója, a HYGA, szigorú feltételek mellett folyamatosan vizsgálja a felhasznált anyagokat és a gyártási folyamatokat. Munkájukat a legmagasabb szintű szabványok betartásával végzik, és FSC tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A Pingo gyártójának célja, hogy csökkentsék vagy helyettesítsék az erőforrás-felhasználást, és olyan eldobható pelenkát gyártsanak, ami kíméletes a bőrhöz, kényelmes, és nem terheli a környezetet.

Miben más a Pingo ökológiai eldobható pelenka, mint a többi?

1. Magas minőség

 • A pelenka alaprétege nagyon vékony és kiemelkedően magas nedvszívó képességű. A baba bőrét hosszan szárazon tartja úgy nappal, mint éjszaka.
 • Gyengéden követi a test formáját, még mozgás közben is, így biztosítja az állandó védelmet. Szivárgásgátló védőgátjainak köszönhetően nem okoznak problémát a szivárgások.
 • Maximálisan kényelmes viselet a babának. Vékony, könnyű és nagyon puha, súlya 30%-kal kevesebb, mint más pelenkáké. Anyaga természetes, lélegző, gyengéd a baba bőréhez.

2. Egészséges bőr

 • Innovatív kialakítása segít a baba bőrét hosszan szárazon tartani. Természetes, káros vegyi anyagoktól mentes alapanyaga hozzájárul ahhoz, hogy a baba bőre egészséges maradjon, emellett megakadályozza a bőrpír, a kiütések és a sebek kialakulását.
 • Nem okoz pelenkakiütést, nincs kipirosodott popsi, sem a vele járó fájdalom.
 • Kifejezetten érzékeny bőrű babáknak is ajánlott.

3. Környezettudatos

 • A pelenkák gyártásánál kevesebb alapanyagot használunk fel, anélkül hogy ez a teljesítmény vagy a védelem követelményeinek rovására menne. Fontosnak tartjuk, hogy a Pingo pelenka teljesen mentes azoktól a vegyi anyagoktól, amelyek irritálhatják a baba finom bőrét, mint például a klór, a műanyagok, az illatszerek vagy a tartósítószerek.
 • Az alap pelenkaréteg FSC tanúsítvánnyal rendelkező cellulózból készül, ezáltal hozzájárul a fenntartható erdőgazdálkodáshoz.
 • A Pingo pelenka zöld energiával készül. Svájcban gyártják, a gyár rendelkezik a világvezető ökológiai NaturemadeStar tanúsítvánnyal. A gyártásához kizárólag napenergiát használnak.
 • A gyártási folyamatból származó fennmaradó széndioxid-kibocsátást a myclimate által tanúsított projektekkel ellensúlyozzák.
 • A csomagolás PLA-ból készül, megújuló forrásokból és újrahasznosított anyagokból. Nemcsak a pelenka, hanem a csomagolása is lebomlik.

Igazán kényelmes pelenka, ahogy a babák szeretik

A Pingo pelenka 30%-kal könnyebb, mint bármelyik másik pelenka. De nem csak ezért kényelmes a viselése: extra puha természetes anyaga gyengéd a bőrhöz, légáteresztő képességének köszönhetően a baba bőre szabadon lélegezhet. Friss, száraz, egészséges bőr: többé nem nyűg a pelus viselése!

Egészséges bőr és környezettudatos választás, ahogy a szülők szeretik

A Pingo ökológiai eldobható pelenka használatával nem kell aggódnod a baba kényes bőréért: a pelenka alapanyaga természetes, káros vegyi anyagoktól mentes, kiváló nedvszívó képességével hosszan szárazon tartja a bőrt. Megóvja a baba érzékeny bőrét a kipirosodástól, a bőrgombától és más gyakori bőrbetegségektől.

Folyamatosan ellenőrzött, tanúsítványokkal rendelkező összetétele és gyártási technológiája hozzájárul a tisztább környezethez, a fenntartható fejlődéshez.

A Pingo támogatja az eldobható pelenka nyújtotta kényelmet, de kifejlesztette ennek környezettudatos formáját. Az eredmény: egészséges bababőr, kimagasló nedvszívó képességű és kényelmes pelenka, tisztább környezet.

Pingo ökológiai eldobható pelenka – a méreteket és a kiszereléseket megnézheted itt>>  https://babycomfort.hu/uzlet/