BabyComfort

Akció!

Pingo öko- pelenka havi csomag – XL (15-30 kg)

16 239 Ft 15 200 Ft

Termék Mennyiség

Pingo öko-pelenka – XL (15-30 kg) × 4

3 800 Ft / db.
4

Pingo öko-nedves törlőkendő

1 039 Ft Ft
1

Kényelmesen otthonodba szállítjuk a havi pelenka csomagot, Te csak pihenj és babázz! Bízd ránk a szállítást!:)

Vásárolj multicsomagot, melyet gyorsan és INGYENES otthonodba szállítunk, és AJÁNDÉKBA küldünk a multicsomag mellé egy POPSITÖRLŐKENDŐT, ami mentes a káros vegyi anyagoktól!

A havi csomag tartalma 4 csomag pelenka+popsitörlő.

Pingo környezetbarát pelenka újszülött babák számára:

Havi XL méret, 36 db*4 csomag

Amikor a Pingo pelenkát választod a gyermeked számára, biztonságos kényelmet nyújtasz neki. Nagyon fontos tudnod, hogy a Pingo pelenka használatával a baba bőre nem érintkezik káros, vegyi anyagokkal.

A Pingo pelenkák ugyanolyan hatékonyak, mint a hagyományos eldobható pelenkák.  Anyaga természetes, könnyű, és  a környezet tiszteletben tartásával készülnek.

  1. A pelenka alaprétege nagyon vékony és kiemelkedően magas nedvszívó képességgel rendelkezik.
  2. Káros vegyi anyagoktól mentes alapanyaga hozzájárul ahhoz, hogy a baba  bőre egészséges maradjon, emellett megakadályozza a bőrpír, a kiütések  és a sebek kialakulását. Nem tartalmaznak parfümöt, káros vegyi anyagokat, színezéket és más oldószereket.
  3. Az alap pelenkaréteg FSC tanúsítvánnyal rendelkező cellulózból készül,  ezáltal hozzájárul a fenntartható erdőgazdálkodáshoz.
  4. A csomagolás PLA-ból készül, megújuló forrásokból és újrahasznosított  anyagokból. Nemcsak a pelenka, hanem a csomagolása is lebomlik.

Kattintson ide ha többet szeretne megtudni arról, hogy segíthet a környezet védelmében, azzal, ha a Pingo termékét választja.