BabyComfort

Akció!

Pingo havi csomag - Mini (3-6 kg)

15 699 Ft 14 660 Ft

Pingo öko-pelenka- Mini méret (3-4 kg) × 4

3 665 Ft / db.

Pingo öko-nedves törlőkendő

1 039 Ft Ft

Kényelmesen otthonodba szállítjuk a havi pelenka csomagot, Te csak pihenj és babázz! Bízd ránk a szállítást!:)

Vásárolj multicsomagot, melyet gyorsan és INGYENES otthonodba szállítunk, és AJÁNDÉKBA küldünk a multicsomag mellé egy POPSITÖRLŐKENDŐT, ami mentes a káros vegyi anyagoktól!

A multicsomag tartalma 4 csomag pelenka+popsitörlő.

Pingo környezetbarát pelenka újszülött babák számára:

Havi mini méret, 42 db*4 csomag

Amikor a Pingo pelenkát választod a gyermeked számára, biztonságos kényelmet nyújtasz neki. Nagyon fontos tudnod, hogy a Pingo pelenka használatával a baba bőre nem érintkezik káros, vegyi anyagokkal.

A Pingo pelenkák ugyanolyan hatékonyak, mint a hagyományos eldobható pelenkák.  Anyaga természetes, könnyű, és  a környezet tiszteletben tartásával készülnek.

  1. A pelenka alaprétege nagyon vékony és kiemelkedően magas nedvszívó képességgel rendelkezik.
  2. Káros vegyi anyagoktól mentes alapanyaga hozzájárul ahhoz, hogy a baba  bőre egészséges maradjon, emellett megakadályozza a bőrpír, a kiütések  és a sebek kialakulását. Nem tartalmaznak parfümöt, káros vegyi anyagokat, színezéket és más oldószereket.
  3. Az alap pelenkaréteg FSC tanúsítvánnyal rendelkező cellulózból készül,  ezáltal hozzájárul a fenntartható erdőgazdálkodáshoz.
  4. A csomagolás PLA-ból készül, megújuló forrásokból és újrahasznosított  anyagokból. Nemcsak a pelenka, hanem a csomagolása is lebomlik.

Kattintson ide ha többet szeretne megtudni arról, hogy segíthet a környezet védelmében, azzal, ha a Pingo termékét választja.