BabyComfort

Pingo öko-pelenka – Junior (11-25 kg)

4 179 Ft

Gyors kiszállítás!

Junior méret, 36 db

Amikor gyermeked már igazi örökmozgó, a Junior Pingo pelus tökéletes választás számára.

Környezetbarát pelenka, amely mentes a vegyi anyagoktól!

Amikor a Pingo Junior pelenkát választod a gyermeked számára, biztonságos kényelmet nyújtasz neki. Nagyon fontos tudnod, hogy a Pingo pelenka használatával a baba bőre nem érintkezik káros, vegyi anyagokkal.

 

A Pingo pelenkák ugyanolyan hatékonyak, mint a hagyományos eldobható pelenkák.  Anyaga természetes, könnyű, és  a környezet tiszteletben tartásával készülnek.

  1. A pelenka alaprétege nagyon vékony és kiemelkedően magas nedvszívó képességgel rendelkezik.
  2. Káros vegyi anyagoktól mentes alapanyaga hozzájárul ahhoz, hogy a baba  bőre egészséges maradjon, emellett megakadályozza a bőrpír, a kiütések  és a sebek kialakulását. Nem tartalmaznak parfümöt, káros vegyi anyagokat, színezéket és más oldószereket.
  3. Az alap pelenkaréteg FSC tanúsítvánnyal rendelkező cellulózból készül,  ezáltal hozzájárul a fenntartható erdőgazdálkodáshoz.
  4. A csomagolás PLA-ból készül, megújuló forrásokból és újrahasznosított  anyagokból. Nemcsak a pelenka, hanem a csomagolása is lebomlik.

A Pingo ökológiai eldobható pelenka fejlesztőcsapata és a gyártója, a HYGA, szigorú feltételek mellett folyamatosan vizsgálja a felhasznált anyagokat és a gyártási folyamatokat. Munkájukat a legmagasabb szintű szabványok betartásával végzik, és FSC tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A Pingo gyártójának célja, hogy csökkentsék vagy helyettesítsék az erőforrás-felhasználást, és olyan eldobható pelenkát gyártsanak, ami kíméletes a bőrhöz, kényelmes, és nem terheli a környezetet.

Kattintson ide ha többet szeretne megtudni arról, hogy segíthet a környezet védelmében, azzal, ha a Pingo termékét választja