BabyComfort

Akció!

Pingo öko-pelenka – XL (15-30 kg)

3 800 Ft 3 040 Ft

Elfogyott

Gyors kiszállítás!

XL méret, 36 db

Környezetbarát pelenka, amely mentes a vegyi anyagoktól!

Amikor a Pingo Junior pelenkát választod a gyermeked számára, biztonságos kényelmet nyújtasz neki. Nagyon fontos tudnod, hogy a Pingo pelenka használatával a gyermeked bőre nem érintkezik káros, vegyi anyagokkal.

 

A Pingo pelenkák ugyanolyan hatékonyak, mint a hagyományos eldobható pelenkák.  Anyaga természetes, könnyű, és  a környezet tiszteletben tartásával készülnek.

  1. A pelenka alaprétege nagyon vékony és kiemelkedően magas nedvszívó képességgel rendelkezik.
  2. Innovatív kialakítása segít a baba bőrét hosszan szárazon tartani. Természetes, káros vegyi anyagoktól mentes alapanyaga hozzájárul ahhoz, hogy a baba bőre egészséges maradjon, emellett megakadályozza a bőrpír, a kiütések és a sebek kialakulását.
  3. Káros vegyi anyagoktól mentes alapanyaga hozzájárul ahhoz, hogy a baba  bőre egészséges maradjon, emellett megakadályozza a bőrpír, a kiütések  és a sebek kialakulását. Nem tartalmaznak parfümöt, káros vegyi anyagokat, színezéket és más oldószereket.
  4. Maximálisan kényelmes viselet a babának. Vékony, könnyű és nagyon puha, súlya 30%-kal kevesebb, mint más pelenkáké. Anyaga természetes, lélegző, gyengéd a baba bőréhez.
  5. Az alap pelenkaréteg FSC tanúsítvánnyal rendelkező cellulózból készül,  ezáltal hozzájárul a fenntartható erdőgazdálkodáshoz.
  6. A csomagolás PLA-ból készül, megújuló forrásokból és újrahasznosított  anyagokból. Nemcsak a pelenka, hanem a csomagolása is lebomlik.

A Pingo ökológiai eldobható pelenka fejlesztőcsapata és a gyártója, a HYGA, szigorú feltételek mellett folyamatosan vizsgálja a felhasznált anyagokat és a gyártási folyamatokat. Munkájukat a legmagasabb szintű szabványok betartásával végzik, és FSC tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A Pingo gyártójának célja, hogy csökkentsék vagy helyettesítsék az erőforrás-felhasználást, és olyan eldobható pelenkát gyártsanak, ami kíméletes a bőrhöz, kényelmes, és nem terheli a környezetet.

Kattintson ide ha többet szeretne megtudni arról, hogy segíthet a környezet védelmében, azzal, ha a Pingo termékét választja